Aanvraag subsidie praktijkleren van 2 juni t/m 16 september

De subsidie is een tegemoetkoming voor de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding van een leerling, deelnemer of student. Ook is de subsidie een tegemoetkoming in de loon- of begeleidingskosten van een promovendus of technologisch ontwerper in opleiding (toio). Het heeft als doel het stimuleren van werkgevers tot het bieden van praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen.

Het maximale subsidiebedrag is € 2.700 per gerealiseerde praktijk- of werkleerplaats. RVO.nl neemt alle tijdig ingediende aanvragen in behandeling. Bij een overschrijding van het beschikbare subsidiebudget per onderwijscategorie verdelen we het budget evenredig over de ingediende aanvragen in die categorie.

Voor het school-, studiejaar 2018/2019 kan een aanvraag worden ingediend van 2 juni 2019 09.00 uur tot en met 16 september 2019 17.00 uur. Voor meer informatie over deze regeling zie de volgende link naar de website van het RVO.

Indien bij ons bekend is dat u een betreffende werknemer in dienst heeft zullen wij de aanvraag voor u gaan verzorgen. Heeft u deze gegevens nog niet aan ons doorgegeven dan kunt u dit alsnog doen zodat wij de aanvraag voor u kunnen gaan verzorgen.

Bron: Tue, 21 May 2019 11:41:14 +0100