Nieuws

Het laatste nieuws hebben wij voor u op een rij gezet.

BRSalaris, online diensten voor werkgevers en werknemers

Elke maand de salarisstroken uitdraaien en per post verstrekken? Denk ook eens aan het werknemerloket van BRsalaris. Naast de functionaliteit om salarisstroken en loonaangiftes op te halen, is het ook mogelijk dat een werknemer zelf inlogt om zijn/haar salarisstrook en jaaropgave te raadplegen. Het opnieuw opvragen van deze gegevens omdat het zoek is geraakt behoort hiermee tot het verleden.  Voor de werknemer is het altijd digitaal opgeslagen. Deze functionaliteit wordt door ons gratis aangeboden!

Genoeg van het vastleggen van gegevens in allerlei dossiers en op allerlei lijstjes? Met de modules HRM en dossiervorming van BRsalaris behoort dit tot het verleden. Op één plek het verlof van de werknemers registreren, ziekmeldingen vastleggen, opleidingen registreren, eigen signalen aanmaken, signalen per e-mail ontvangen en beoordelingsformulieren ontwikkelen en vastleggen.  Via het werknemerloket ter beschikking stellen van documenten zoals cao, arbeidsreglement, werkgeversnieuwsbrief,  arbeidsovereenkomsten en gesprekverslagen kan met een druk op de knop.
Bent u geïnteresseerd naar de extra mogelijkheden van BRsalaris? Ik geef u graag meer uitleg. Desgewenst kom ik of een van mijn collega’s van de salarisafdeling langs voor een demonstratie.
Lees meer

Samir Limam
Ik ben werkzaam op de salarisafdeling van Bloemendaal Ruigrok. Naast de salarisverwerking werk ik aan het op een eenvoudige en duidelijke manier adviseren over fiscale en arbeidsrechtelijke wetgeving, sociale verzekeringen en verzuim.
slimam@bloemendaalruigrok.nl
015 – 362 06 00

Geplaatst op: 01-05-2015