Nieuws

Het laatste nieuws hebben wij voor u op een rij gezet.

Downloaden jaaroverzichten banken en bankafschriften

De meeste banken sturen u tegenwoordig geen papieren bankafschriften en jaaroverzichten meer. Er wordt van u verwacht dat u deze zelf van het internet ‘downloadt’.

Om de jaarrekening en aangiften inkomstenbelasting 2017 op te kunnen stellen, hebben wij de afschriften en jaaroverzichten wél nodig. Mutaties kunnen echter maar een beperkt aantal maanden gedownload worden bij de bank. Wilt u daarom vóór 1 april 2018 actie ondernemen?

Werkt u met de bankkoppeling of stuurt u al periodiek de digitale bankmutaties naar ons toe dan hebben wij alleen het jaaroverzicht 2017 nodig. Werkt u hier nog niet mee dan verzoeken wij u alle bankmutaties én het jaaroverzicht vóór 1 april 2018 te downloaden en naar uw contactpersoon bij Bloemendaal Ruigrok

te sturen. Een handleiding voor ING, SNS, Rabobank en ABN Amro treft u aan op onze website www.bloemendaalruigrok.nl of kunnen wij u op verzoek toesturen. Wij adviseren u overigens om ook de normale bankafschriften van al uw rekeningen in PDF-formaat downloaden voor uw eigen administratie.

Krijgt u van uw bank nog steeds de afschriften én jaaroverzichten op papier aangeleverd dan hoeft u geen actie te ondernemen.

Wist u dat het aanmaken van een automatische bankkoppeling voor uw bedrijf veel voordelen met zich meebrengt? Voor het aanmaken van een bankkoppeling kunt u contact opnemen met Marieke Bloemendaal.

Geplaatst op: 06-01-2018