Eenvoudige verlofregistratie in BRsalaris

De zomer is in volle gang! Een tijd dat veel mensen vakantie nemen en er lekker op uit gaan. Het aanvragen van vakantiedagen kan echter best wat vragen oproepen bij werknemers. Hoeveel vrije dagen heb ik nog te besteden? Waar kan ik mijn actuele verlofsaldo vinden?

Ons online salarispakket BRsalaris maakt het mogelijk om via de verlofmodule het verlof van uw werknemers snel en gemakkelijk vast te leggen.

Door gebruik te maken van de gratis Werknemerloket App kunnen werknemers op elk gewenst moment hun verlof aanvragen. De verantwoordelijke voor de accordering krijgt hiervan direct een melding om het verlof te accepteren of te weigeren. Ook kan de verlofbehandelaar een opmerking toevoegen. In beide gevallen ontvangt de werknemer een e-mailbericht over de afwikkeling van de verlofaanvraag. Het verlofsaldo zal direct worden bijgewerkt, zodat er geen ruimte meer is voor onduidelijkheid over de hoogte van het verlofsaldo. De kalenderfunctie zorgt ervoor dat u in één overzicht kunt zien welke werknemers vakantiedagen of andere verlofsoorten hebben opgenomen. Door het gebruik van de verlofmodule bent u minder tijd kwijt aan administratieve zaken rondom het verlof van uw werknemers!

Bertine Veenhuizen van Van Asperen Schoenen over het gebruik van de verlofmodule
Bertine: De personeelsleden zijn blij met de verlofmodule en het scheelt mij een hoop administratieve werkzaamheden.
Voorheen waren wij veel tijd kwijt met het bijwerken van de agenda’s en Excel bestanden. Dat is nu niet meer nodig!
Via de Werknemerloket App vragen de werknemers verlof aan. Wij ontvangen vervolgens een e-mail met hierin een link, waardoor je met één simpele druk op de knop de verlofaanvraag kan afwikkelen.

Heeft u vragen of wilt u direct aan de slag?
Nieuwsgierig geworden naar de verlofmodule? Of heeft u vragen over de (wettelijke) regels rondom de vrije dagen? Neemdan contact op met één van de medewerkers van de personeels- en salarisadministratie, zij helpen u graag verder!

Werknemerloket                                   

Uw werknemers kunnen via de Werknemerloket App de volgende gegevens ophalen:                                     

– Loonstroken
– Jaaropgave
– Overzicht persoonsgegevens
– Arbeidsgegevens
– Digitale aanvraag verlof
– Digitale vakantiekaart

 

Bron: Fri, 17 Aug 2018 09:28:45 +0100