Klantenlogin

Vanuit deze pagina kunt u verbinding maken met onze diverse Online diensten.

Wilt u meer weten over wat Online diensten van Bloemendaal Ruigrok voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Wij adviseren u graag daarin.

Update Accountview – wijziging instelling

14-11-2018

Vanaf de update van vrijdag 9 november is standaard in het lijstvensters Selecteren ingesteld; u kunt dit wijzigen in Snelzoeken als u in de knoppenbalk op het woord Selecteren klikt. Daardoor wordt het venster Instellingen voor snelzoeken en selecteren geopend, waarin u kunt bepalen waarop wordt gezocht of geselecteerd.

U kunt dit venster ook openen met Beeld > Instellingen voor snelzoeken en selecteren. Klikt u in dit venster op Uitgebreid zoeken, dan wordt het venster geopend dat u kent van de menu-optie Zoeken > Zoeken (Ctrl+F).

Nieuwe inlogprocedure Accountview

19-01-2018

Voor het inloggen in Accountview kunt u een keuze maken tussen twee methoden:

  1. Via onderstaande link kunt u inloggen in Accountview, we verwijzen u naar de inloginstructie die u in de Handleiding vindt.
  2. Een alternatief voor bovenstaande werkwijze is inloggen via een snelkoppeling die op het bureaublad van uw werkstation geplaatst kan worden.  Klik met uw rechtermuisknop op de volgende link om vervolgens op te slaan op uw bureaublad. De ervaring tot nu toe leert dat het inloggen hiermee vlotter verloopt.

Op het moment dat de verbinding wordt gemaakt duurt het even voordat deze tot stand komt, verbreek deze s.v.p. niet! Nadat er verbinding is kunt u wel met een normale snelheid verder werken.

Mocht het inloggen niet lukken, verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen.