Jouw carrière

Meer zijn voor klanten dan een cijferfabriek. Dat is wat we bij Bloemendaal Ruigrok zijn. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die niet alleen talent, maar ook inlevingsvermogen hebben. Die mensen samen maken ons kantoor wat het is. Want eenmaal begonnen bij Bloemendaal Ruigrok, wil je niet snel meer weg.

Professionaliteit en passie voor het vak

Professionaliteit, passie voor het vak en plezier in het werk. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van ons kantoor. Werk is natuurlijk heel belangrijk, maar om gezond en gelukkig te blijven, is er ook een goede balans nodig tussen werk en privé. Daar hebben wij oog voor. Elke medewerker heeft eigen wensen en mogelijkheden. Die bespreken wij graag. Want klanten zijn pas tevreden als onze medewerkers tevreden zijn. Wij creëren ontwikkelingsmogelijkheden, zodat medewerkers kunnen groeien en ons kantoor daardoor ook.

Vacatures

Aanstormend talent                                              

In ons MKB-team zal jij je vooral bezighouden met de innovatie en verdere optimalisering van onze dienstverlening zoals het vertalen van vragen van onze klant naar bruikbare rapporten/dashboards, het koppelen van databases van klantsystemen, het ontwikkelen van managementrapportages en analyseren van data. Je hebt direct contact met jouw klant en bent zijn of haar eerste aanspreekpunt. Het werken met mensen en cijfers spreekt je aan, je werkt met diverse online toepassingen en hebt belangstelling voor de technologische ontwikkelingen. Jouw kennisniveau, inzet en ambitie bepalen jouw ontwikkeling binnen onze organisatie. Aan persoonlijke ontwikkeling hechten wij grote waarde.

Functievoorwaarden
Je volgt een HBO-opleiding in een economische en/of ICT-richting. Enige werkervaring is gewenst, maar niet noodzakelijk. Affiniteit met het MKB is een pré. Wij bieden je onder andere een prima salaris, een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden en alle ruimte om jezelf te ontplooien.

AA-accountant                                                                 

Jij zit direct bij de klant aan tafel. Je kent je klant, ondersteunt, adviseert en geeft richting aan de ontwikkeling van zijn of haar MKB onderneming. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de vaktechnische ontwikkeling van de afdeling en ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening voor jouw afwisselende klantenportefeuille. Jij stuurt de teams aan die voor jouw klanten werken. Je vindt het belangrijk om jezelf en de praktijk voortdurend te ontwikkelen en bent bereid daarin een actieve rol te spelen.

Functievoorwaarden
Je bent afgestudeerd AA-accountant, staat ingeschreven in het accountantsregister en hebt meerdere jaren relevante werkervaring in de samenstelpraktijk. Je beschikt over een goede dosis vaktechnische kennis en interesse en hebt commerciële skills.

Belastingadviseur                                                             

Als adviseur onderhoud je persoonlijk contact met onze klanten, optimaliseer je (complexe) belastingaangiften en denk je mee over fiscale vraagstukken en ontwikkelingen. Daarnaast draag je bij aan de fiscale doorontwikkeling van onze praktijk en kom jij met onverwachte oplossingen. Kortom: je bent breed georiënteerd en kan klanten en collega’s op diverse vlakken van fiscaal advies voorzien.

Functievoorwaarden
Je hebt een afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie en hebt ruime praktijkervaring. Je bent communicatief vaardig, commercieel en creatief en weet je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uit te drukken. Affiniteit met de agrarische sector is een pré. Een dienstbetrekking voor 24 uur per week is bespreekbaar.

Salarisadviseur HRM                                                         

Om de toenemende vragen van onze klanten aan te kunnen, zoeken wij een salarisadviseur HRM. Je adviseert klanten bij de formulering, implementatie en uitvoering van het personeelsbeleid. Daarnaast stel je overeenkomsten/contracten op en adviseer je klanten op het terrein van arbeidsvoorwaardenbeleid, arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht. Bovendien verzorg je (complexe) salarisadministraties en adviseer je klanten hieromtrent. Ook lever je een actieve bijdrage aan de vaktechnische ontwikkeling van de collega’s op de salarisafdeling.

Functievoorwaarden
Je hebt HBO denk- en werkniveau bij voorkeur aangevuld met VPS en hebt ruime praktijkervaring. Je bent commercieel ingesteld en kunt je eigen werk genereren. Je werkt vanuit kwaliteitsbesef en bent je hiervan constant bewust. Je bent vaardig met diverse softwarepakketten, bij voorkeur met Loket.

Investeer in je toekomst

Ben je op zoek naar een prettige, ambitieuze baan in een niet al te groot kantoor met een stevige reputatie? Hecht je aan eerlijkheid en openheid en houd je ervan om je vast te bijten in (complexe) financiële vraagstukken? Kom bij ons kijken of het matcht!

Schrijf of bel ons voor een kennismakingsgesprek. Wellicht hebben wij een baan of stageplaats voor je. Wij geven er sterk de voorkeur aan dat je op eigen kracht solliciteert en niet via een uitzendbureau of bemiddelaar.

Stuur een brief met CV naar pz@bloemendaalruigrok.nl of bel: 015 362 06 00.