Nieuws

Het laatste nieuws hebben wij voor u op een rij gezet.

Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) opent op 27 september

Bedrijven die hernieuwbare energie (gaan) produceren, kunnen gebruik maken van de subsidieregeling SDE+. De subsidieregeling is bedoeld voor hernieuwbare energietechnieken.

De SDE+ vergoedt het verschil tussen de kostprijs van hernieuwbare energie en de marktprijs van grijze energie: maximum basisbedrag – correctiebedrag. De hoogte van de SDE+ bijdrage is daarmee afhankelijk van de ontwikkelingen van de energieprijs. Bij een hogere energieprijs krijgt u minder SDE+, maar ontvangt u meer van uw energieafnemer. Bij een lagere energieprijs krijgt u meer SDE+, maar ontvangt u minder van uw energieafnemer.

Vanwege de belangstelling voor hernieuwbare energie heeft minister Kamp voor de najaarsronde € 1 miljard naar voren gehaald. Het totaalbudget voor de najaarsronde komt daarmee op € 5 miljard. De SDE+ 2016 najaarsronde start op dinsdag 27 september 2016 om 9.00 uur en eindigt op donderdag 27 oktober om 17.00 uur.

Voor vragen over deze regeling kunt u contact opnemen met onze subsidieafdeling. Tevens kunnen wij uiteraard de aanvraag voor u verzorgen

Geplaatst op: 19-09-2016