Nieuws

Het laatste nieuws hebben wij voor u op een rij gezet.

Vacature salarisadministrateur

In ons team HRM en salaris zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die zich willen ontwikkelen tot echte professionals. Wij werken samen met onze klanten in een digitale omgeving en nemen je graag mee in de veelzijdige wereld van salaris en personeel. Wij leiden je op zodat je zelfstandig voor onze MKB ondernemers salarisadministraties kunt verwerken. Afhankelijk van je groei en ontwikkeling worden je werkzaamheden uitgebreid met het adviseren van onze klanten op het gebied van CAO, arbeidsrecht en fiscale wetgeving. Je maakt deel uit van ons team, samen werken wij aan de ontwikkeling van onze praktijk!

Je hebt minimaal een afgeronde HAVO of MBO-4 opleiding en beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je bent een teamspeler, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, hebt cijfermatig inzicht, bent leergierig, nauwkeurig, flexibel en ondernemend.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan en/of werken en leren bij Bloemendaal Ruigrok, een accountantskantoor met betrokken collega’s. Persoonlijk, informeel, uitdagend en ambitieus. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, alles in overeenstemming met je persoonlijke vaardigheden.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV en/of vragen naar pz@bloemendaalruigrok.nl of neem direct contact op met Danny Ruigrok.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geplaatst op: 26-09-2017