Nieuws

Het laatste nieuws hebben wij voor u op een rij gezet.

Vacature Salarisadministrateur

Je bent je ervan bewust dat de rol van salarisadministrateur aan het veranderen is naar salarisadviseur en je zoekt een inspirerende werkomgeving die meegroeit in deze veranderende wereld? Dan werk jij binnenkort misschien bij ons!

De functie
Als salarisadministrateur en -adviseur (32-40 uur per week) beheer je zelfstandig en proactief je portefeuille klanten. Je verwerkt in een online omgeving de salarisadministratie van je klanten en adviseert je klant op het gebied van CAO, arbeidsrecht en fiscale wetgeving. Daarnaast signaleer je ontwikkelingen in de markt en denk je mee over het verbeteren van processen en productontwikkeling.

Wie zoeken wij?
Je hebt een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met de opleiding VPS en voldoende werkervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Ervaring met Loket is een pré. Affiniteit met het MKB en automatisering en een commerciële no-nonsense mentaliteit zijn vereisten. Daarnaast ben je leergierig, nauwkeurig en flexibel. Uiteraard ben en blijf je op de hoogte van de wet- en regelgeving en kun je goed samenwerken in teamverband.

Wat bieden wij?
Naast uitdagend werk in een informele werkomgeving bij een ambitieus bedrijf bieden wij je een marktconform salaris in overeenstemming met je persoonlijke vaardigheden, je neemt deel aan ons pensioenplan.

Geïnteresseerd?
Stuur dan je CV en/of vragen naar pz@bloemendaalruigrok.nl of neem direct contact op met Daphne Bokkers op telefoonnummer 015 – 362 06 00.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geplaatst op: 10-10-2016