Nieuws

Het laatste nieuws hebben wij voor u op een rij gezet.

Waarom Bloemendaal Ruigrok?

U kiest voor Bloemendaal Ruigrok als de volgende kenmerken u aanspreken:

  • Korte lijnen en directe communicatie vormen de belangrijkste basis voor een goed contact met u als cliënt.
  • Met een praktische en no nonsens aanpak proberen wij onze cliënten zo optimaal mogelijk te bedienen.
  • Wij willen graag zo dicht mogelijk naast u opereren en actief met u meedenken om tot dienstverlening op maat te komen.
  • Uw belangen worden bij ons behartigd door een vaste relatiebeheerder die uw organisatie kent.
  • Wij bieden u een totaaloplossing, alle specialisten zitten bij ons onder één dak. Accountants, fiscalisten, financieel planners, interim-managers en bedrijfsadviseurs: wij hebben ze!
  • Wij hebben een uitgebreid netwerk, werken nauwgezet samen met notarissen, advocaten, bankiers etc.

Kortom: concrete oplossingen binnen handbereik!

Als succesvol ondernemer doet u waarin u uitblinkt: ondernemen. Voor alle overige zaken kunt u rekenen op de ervaren accountants en adviseurs van Bloemendaal Ruigrok. Wij staan u bij op tal van financiële, bedrijfseconomische en fiscale terreinen. Ontzorgen noemen we dat.

Ontzorgen op het gebied fiscaliteiten, arbeidsrecht en ontslagprocedures of het kiezen van de rechtsvorm die het beste aansluit bij uw bedrijf. Vraagstukken als bedrijfsopvolging, bedrijfsbeëindiging, fusie of overname zijn voor ons dagelijkse kost. Kiest u voor ons dan kiest u voor allround advisering en ondersteuning via vaste aanspreekpunten. Terwijl wij u ontzorgen, kunt u zich volledig blijven concentreren op uw onderneming!

Geplaatst op: 02-01-2015