Nieuws

Het laatste nieuws hebben wij voor u op een rij gezet.

Workshop “Praktische tips bedrijfsovername”

Bloemendaal Ruigrok Accountants en de arbeidsrechtsectie van Hoens & Souren Keereweer advocaten organiseren gezamenlijk de workshop “Praktische tips bedrijfsovername” (vanuit financieel en arbeidsrechtelijk perspectief).

 

Bent u voornemens om een (onderdeel) van een onderneming te kopen, waar moet u dan op letten? U zult alvorens zo’n beslissing te nemen inzicht willen hebben in de financiële gegevens van die onderneming. Aan welke posten moet u aandacht besteden? Hoe kunt u een goede koopprijs bepalen? Bloemendaal Ruigrok zal u de nodige handvatten geven.

 

Verder is er vaak personeel in dienst bij de onderneming die u wilt overnemen. Gaan deze werknemers automatisch mee over? Kunt u aan deze werknemers een nieuwe arbeidsovereenkomst aanbieden en andere arbeidsvoorwaarden overeenkomen? Hoe zit het met opgebouwde rechten ten aanzien van de transitievergoeding? Maakt het uit of u de onderneming uit een faillissement koopt? Hoens & Souren Keereweer zal u in de workshop meenemen in deze vraagstukken. Daarnaast zal er aandacht worden besteed aan het koopcontract en de (arbeidsrechtelijke) garanties die daarin opgenomen kunnen worden.

 

De workshop zal plaatsvinden op donderdag 26 mei 2016 om 16:00 uur bij Dekker Party & Businessevents in Zoetermeer (Scheglaan 12).

 

U en uw eventuele introducé(s) zijn van harte welkom om deze workshop bij te wonen. Aansluitend is er gelegenheid om na te praten en nader met elkaar kennis te maken tijdens een borrel.

 

Programma:

15:30 uur         Ontvangst met koffie

16:00 uur         Workshop

17:00 uur         Borrel

 

U kunt zich tot 20 mei aanmelden via inschrijven@bloemendaalruigrok.nl

Wees er snel bij! Er kunnen maximaal 35 personen deelnemen. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding.

 

Wij kijken ernaar uit u op 26 mei aanstaande te verwelkomen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens Hoens & Souren Keereweer:                               Namens Bloemendaal Ruigrok:

 

Hilde van Uffelen-van der Burg                                          Danny Ruigrok

Geplaatst op: 09-05-2016