Bedrijfsadvisering

De adviseurs van Bloemendaal Ruigrok adviseren u over alle plannen die u wilt gaan realiseren. In welke ondernemersfase u zich ook bevindt: wij staan voor u klaar. Met een nuchtere kijk op uw zaken en met praktische adviezen waarmee u direct aan de slag kunt.

Wij adviseren op juridisch, fiscaal en financieel gebied. Gaat u een bedrijf starten, uitbreiden of afbouwen, klop bij ons aan voor concreet advies.

                      

 

Financiële planning

Financiële planning is een ruim begrip, maar kort samengevat kan het als volgt worden omschreven: het analyseren van uw huidige en toekomstige financiële situatie en aan de hand daarvan het formuleren en uitvoeren van korte- en (middel)lange termijndoelstellingen.

Lees meer

Juridische vraagstukken

Handtekeningen en kleine lettertjes. U hebt er regelmatig mee te maken. Wat zijn uw wettelijke mogelijkheden? Wat zijn uw rechten en plichten? Als u zakelijk juridisch advies nodig heeft, kunt u bij Bloemendaal Ruigrok terecht. Of het nu gaat om erfrecht, huwelijksvermogensrecht, pacht, ondernemingsrecht of een andere juridische kwestie. Wij combineren onze kennis van uw branche met juridische kennis. We geven u advies en stellen de nodige schriftelijke stukken op. Zo staat u altijd sterk.

Lees meer