Online diensten

Voor de samenwerking met onze cliënten faciliteren wij online diensten voor financiële administratie. Dit betekent dat u op elk gewenst moment via onze website bij al uw gegevens kunt en dat onze werkzaamheden direct voor u zichtbaar zijn. Het met u samenwerken in één omgeving is efficiënt en daardoor kostenbesparend.

Financiële administratie

Online uw gehele boekhouding efficiënt bijhouden. Dat kan bij Bloemendaal Ruigrok. Door de modulaire opbouw kiezen wij met u een pakket op maat. Afhankelijk van uw wensen en de omvang van uw bedrijf kiest u die opties die u het meeste werk uit handen nemen. Uw relatiebeheerder helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes, op uw bedrijf zullen wij u persoonlijk inwerken in het systeem. Voor vragen kunt u ons altijd bellen of mailen, wij kijken direct online met u mee!

Modulaire opbouw

De basismodule begint bij het eenvoudig invoeren van kas- en bankmutaties, debiteuren en crediteuren. Deze basismodule kunt u uitbreiden met het verrichten van automatische betalingen, inlezen van bankmutaties, facturering, aanmaningen etc. Op ieder gewenst moment kunt u zo onder andere periodieke rapportages of openstaande posten lijsten genereren.

Hulp bij invoer?

Als ondernemer houdt u zich bij voorkeur bezig met uw kernactiviteiten. De administratie staat vaak op de tweede plaats. Ontbreekt het u aan tijd om de financiële administratie accuraat bij te houden? Maak het u gemakkelijk! Onze ervaren medewerkers nemen u graag het werk uit handen. Voor een aantrekkelijk tarief kunt u een beroep doen op onze ervaren collega’s wanneer het u uitkomt en u daar behoefte aan heeft. Tijdelijk of op basis van periodieke afspraken, u zegt het maar!

Financiële diensten

De accountants van Bloemendaal Ruigrok kijken met u achterom en vooruit. Wij stellen niet alleen cijfers op, maar weten deze ook kritisch te beoordelen. U bent immers gebaat bij een eerlijk en helder advies. Hoe staat u er met uw bedrijf voor? Waar liggen de kansen en waar de valkuilen? Wat kan er beter of efficiënter? Samen zetten we uw bedrijf gezond op de rit. Nu en in de toekomst.

Lees meer