Voor de samenwerking met onze cliënten faciliteren wij online diensten voor financiële administratie. Dit betekent dat u op elk gewenst moment via onze website bij al uw gegevens kunt en dat onze werkzaamheden direct voor u zichtbaar zijn. Het met u samenwerken in één omgeving is efficiënt en daardoor kostenbesparend.

Financiële administratie

Online uw gehele boekhouding efficiënt bijhouden. Dat kan bij Bloemendaal Ruigrok. Door de modulaire opbouw kiezen wij met u een pakket op maat. Afhankelijk van uw wensen en de omvang van uw bedrijf kiest u die opties die u het meeste werk uit handen nemen. Uw relatiebeheerder helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes, op uw bedrijf zullen wij u persoonlijk inwerken in het systeem. Voor vragen kunt u ons altijd bellen of mailen, wij kijken direct online met u mee!

Modulaire opbouw

De basismodule begint bij het eenvoudig invoeren van kas- en bankmutaties, debiteuren en crediteuren. Deze basismodule kunt u uitbreiden met het verrichten van automatische betalingen, inlezen van bankmutaties, facturering, aanmaningen etc. Op ieder gewenst moment kunt u zo onder andere periodieke rapportages of openstaande posten lijsten genereren.

Hulp bij invoer?

Als ondernemer houdt u zich bij voorkeur bezig met uw kernactiviteiten. De administratie staat vaak op de tweede plaats. Ontbreekt het u aan tijd om de financiële administratie accuraat bij te houden? Maak het u gemakkelijk! Onze ervaren medewerkers nemen u graag het werk uit handen. Voor een aantrekkelijk tarief kunt u een beroep doen op onze ervaren collega’s wanneer het u uitkomt en u daar behoefte aan heeft. Tijdelijk of op basis van periodieke afspraken, u zegt het maar!

  • Mark Harwijne

    Mark Harwijne

    Hoofd Automatisering