Personeel is voor de meeste ondernemingen een belangrijke, maar complexe factor. Dat komt door de uitgebreide wet- en regelgeving in ons land. De hieruit voortvloeiende administratieve verplichtingen vergen veel kennis en tijd van u als ondernemer. Daarom biedt Bloemendaal Ruigrok u ook op dit gebied uitgebreide ondersteuning. Onze adviseurs beschikken over relevante kennis van cao’s en branchespecifieke regelingen. Vanzelfsprekend spelen wij op een adequate manier in op veranderingen in de sociale en fiscale wetgeving.

Wij verzorgen voor u online de periodieke verwerking van uw salarisadministratie en de aangifte loonheffingen. U beschikt daardoor 24/7 online over uw werknemersgegevens en een volledig digitale loonoutput. Naast de reguliere salarisverwerking kunnen wij ook de diverse meldingen aan pensioenfondsen en verzekeraars voor u verzorgen.

Onze applicatie beschikt over diverse HRM modules om onder andere personeelsgegevens, verzuim- en verlofregistratie vast te leggen. Uw werknemers geeft u eenvoudig digitaal toegang tot de salarisstroken en de jaaropgave. Ook kunnen zij zelf online verlofaanvragen indienen.

Bent u alleen op zoek naar software om geheel zelfstandig de salarisadministratie te verzorgen? U kunt daarvoor onze online applicatie gebruiken en weet dat er op de achtergrond altijd deskundige salarisadviseurs bereikbaar zijn voor advies en ondersteuning. Neem contact met ons op en wij nemen de mogelijkheden met u door.

Naast het verwerken van uw salarisadministratie ondersteunen wij u graag op het gebied van werknemersverzekeringen, bedrijfstak eigen regelingen, arbeidsrecht en fiscale vraagstukken. Hierbij kunt u o.a. denken aan:

 • Het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het adviseren rondom arbeidsvoorwaarden;
 • Fiscaal vriendelijk belonen;
 • Beëindigen van het dienstverband;
 • Ondersteuning bij gesprekken met uw werknemers over bijvoorbeeld functioneren, ontwikkelen en belonen;
 • Vraagstukken rondom verzuim;
 • Monica van der Salm

  Monica van der Salm

  HR adviseur

 • Danielle Bruinen

  Daniëlle Bruinen

  Salarisadministrateur