Juridische vraagstukken

Handtekeningen en kleine lettertjes. U hebt er regelmatig mee te maken. Wat zijn uw wettelijke mogelijkheden? Wat zijn uw rechten en plichten? Als u zakelijk juridisch advies nodig heeft, kunt u bij Bloemendaal Ruigrok terecht. Of het nu gaat om erfrecht, huwelijksvermogensrecht, pacht, ondernemingsrecht of een andere juridische kwestie. Wij combineren onze kennis van uw branche met juridische kennis. We geven u advies en stellen de nodige schriftelijke stukken op. Zo staat u altijd sterk. Onder juridische diensten vallen bijvoorbeeld:

  • het tijdig voorbereiden op en de begeleiding van uw bedrijfsoverdracht;
  • het opstellen van arbeids- en samenwerkingsovereenkomsten;
  • de begeleiding van risicovolle transacties;
  • het opmaken van huurcontracten, overeenkomsten van geldlening en borgstellingsovereenkomsten.

Bedrijfsadvisering

De adviseurs van Bloemendaal Ruigrok adviseren u over alle plannen die u wilt gaan realiseren. In welke ondernemersfase u zich ook bevindt: wij staan voor u klaar. Met een nuchtere kijk op uw zaken en met praktische adviezen waarmee u direct aan de slag kunt.

Lees meer

Financiële planning

Financiële planning is een ruim begrip, maar kort samengevat kan het als volgt worden omschreven: het analyseren van uw huidige en toekomstige financiële situatie en aan de hand daarvan het formuleren en uitvoeren van korte- en (middel)lange termijndoelstellingen.

Lees meer