Nevencodes toegevoegd aan TOGS-regeling

Vanaf 29 april 2020 kunnen ondernemers ook aanspraak maken op de TOGS-regeling met één van hun geregistreerde nevenactiviteiten. Tot nu toe kon dit alleen op basis van de hoofdactiviteit. Dit besluit geldt met terugwerkende kracht vanaf de openstelling van deze regeling en geldt dus voor iedereen die op 15 maart die nevencodes geregistreerd had staan.

Met de volgende zoektool via de invoer van uw KVK-nummer kunt u controleren of u op basis van de SBI de TOGS-regeling zou kunnen aanvragen.

De voorwaarden voor de TOGS-regeling blijven hetzelfde. Dient u een aanvraag in op basis van een geregistreerde nevenactiviteit? Dan moet u uitsluitend op basis van die nevenactiviteit voldoen aan de minimumvereisten qua omzetverlies en de vaste lasten (beiden € 4.000). Omzetverlies en vaste lasten die betrekking hebben op de geregistreerde hoofdactiviteit mag u dus niet laten meewegen in de aanvraag.

Voor meer informatie over deze regeling kunt u kijken op de website van het RVO via de volgende link. U kunt de aanvraag indienen met eHerkenning niveau 1 of DigiD.

Indien u nog vragen heeft over deze regeling of wilt u de aanvraag door ons laten verzorgen dan kunt u contact met ons opnemen via 015-3620600 / corona@bloemendaalruigrok.nl.

Bron: Tue, 05 May 2020 18:51:00 +0100