Waarom Bloemendaal Ruigrok

U kiest voor Bloemendaal Ruigrok als de volgende kenmerken u aanspreken:

 • Korte lijnen en directe communicatie vormen de belangrijkste basis voor een goed contact met u als cliënt.
 • Met een praktische en no nonsens aanpak proberen wij onze cliënten zo optimaal mogelijk te bedienen.
 • Wij willen graag zo dicht mogelijk naast u opereren en actief met u meedenken om tot dienstverlening op maat te komen.
 • Uw belangen worden bij ons behartigd door een vaste relatiebeheerder die uw organisatie kent.
 • Wij bieden u een totaaloplossing, alle specialisten zitten bij ons onder één dak. Accountants, fiscalisten, financieel planners, interim-managers en bedrijfsadviseurs: wij hebben ze!
 • Wij hebben een uitgebreid netwerk, werken nauwgezet samen met notarissen, advocaten, bankiers etc.

Als succesvol ondernemer doet u waarin u uitblinkt: ondernemen. Voor alle overige zaken kunt u rekenen op de ervaren accountants en adviseurs van Bloemendaal Ruigrok. Wij staan u bij op tal van financiële, bedrijfseconomische en fiscale terreinen. Ontzorgen noemen we dat.

Ontzorgen op het gebied fiscaliteiten, arbeidsrecht en ontslagprocedures of het kiezen van de rechtsvorm die het beste aansluit bij uw bedrijf. Vraagstukken als bedrijfsopvolging, bedrijfsbeëindiging, fusie of overname zijn voor ons dagelijkse kost. Kiest u voor ons dan kiest u voor allround advisering en ondersteuning via vaste aanspreekpunten. Terwijl wij u ontzorgen, kunt u zich volledig blijven concentreren op uw onderneming!

Kortom: concrete oplossingen binnen handbereik!

Bloemendaal Ruigrok is aangesloten bij beroepsorganisaties die wettelijk verplicht zijn. Daarnaast zijn wij aangesloten bij organisaties die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

 • NBA: Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants.
 • RB: Register Belastingadviseurs.
 • SRA: Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratiekantoren.
 • De TAAK: Tuinbouw Accountants en Administratie Kantoren.
 • LTO Belastingdienst: Landelijk Toezichtsorgaan Belastingdienst.
 • LTO: Land- en Tuinbouworganisatie.

Op onze opdrachten zijn de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing zoals door het SRA is gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 40481496. Een exemplaar kunt u via de volgende link downloaden.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Deze nieuwe wet brengt een aantal belangrijke wijzigingen met zich mee op het gebied van de verwerking van persoonsgegevens. Bloemendaal Ruigrok hecht grote waarde aan zorgvuldige omgang met persoonsgegevens.

Lees meer

Jouw carrière

Meer zijn voor klanten dan een cijferfabriek. Dat is wat we bij Bloemendaal Ruigrok zijn. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die niet alleen talent, maar ook inlevingsvermogen hebben. Die mensen samen maken ons kantoor wat het is. Want eenmaal begonnen bij Bloemendaal Ruigrok, wil je niet snel meer weg.

Lees meer

Onze klanten

Onze klantenkring bestaat uit ruim 1.200 ondernemingen in zeer diverse sectoren, zoals land- en tuinbouw, bouw, middenstand, IT, verzekeringen, medische en andere vrije beroepen en transport.

Lees meer